Nooit alleen op de wereld

Wat:

Levensmissie en officieel nummer 

Wie & partners:

Elhadji Leeboon 

Muziek & tekst:

Indra Diallo

Vocals:

Elhadji Leeboon 

Memorabel:

‘’eerste officiële studio opname ooit’’ 

Ook al voel je jezelf alleen, je bent nooit alleen. Ik ben, omdat wij zijn, ubuntu. 

Met dit muziekstuk wil ik mensen inspireren om de kracht in zichzelf terug te vinden en hun leven te ‘leven’. Eenzaamheid kan voor mensen onderdeel zijn van hun dagelijks leven. Voor die mensen, en iedereen die zich wel eens alleen voelt, is dit stuk. Dit stuk is geïnspireerd op het boek: Alleen op de wereld (Remi), geschreven door Hector Malot (1878) en levenservaringen. 

Nooit alleen op de wereld is een muziekstuk, en hopelijk nog veel meer. In 2020 ben ik weer begonnen met harpspelen en was mijn eerste stuk; niet alleen op de wereld. Geschreven voor en opgedragen aan Albert Alimou Diallo, onze broer. Dit nummer is een samenwerking met Elhadji Leeboon, een Senegalese artiest. De tekst en muziek zijn geschreven door mijzelf. 

Dit stuk speel ik altijd als ik muziek maak en dit verhaal moet verteld blijven worden. Op dit moment is het alleen een muziekstuk maar dit kan zoveel meer zijn. 

Bericht mij vooral als je ideeën hebt om dit verhaal uit te breiden en verder te verspreiden. Lees hieronder de verhaaltekst in het Nederlands. 

Nederlands

Dit stuk begint met de vraag wat familie is en kan zijn. Wat als je je alleen voelt en zelfs als je in een groep bent? Na hevige wanhoop, volgt bewustwording. Je kan creëren wat je nodig hebt in je leven, laat het verleden los als het je niet meer dient en leef in het moment. Kijk vooruit en leef je eigen leven.